Μια νέα ψηφιακή εποχή για το Χελιδόνη!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως μετά από 140 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στο χώρο της τέχνης αποφασίσαμε να καινοτομήσουμε, συμβαδίζοντας με τους καιρούς αλλά και να επενδύσουμε όλη μας τη δημιουργική ενέργεια και αγάπη για την τέχνη στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος. Στόχος μας; Η δική σας ευκολότερη εξυπηρέτηση αλλά κυρίως το δικό σας… χαμόγελο.

Ως συνέπεια αυτής της στροφής μας αποφασίσαμε να βρούμε νέο σημείο συνάντησης και να αφήσουμε το φυσικό μας κατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα να εγκαινιάσουμε το ολοκαίνουριο e-shop μας (www.helidonis.gr). Βλέπουμε αυτό το βήμα σαν μια νέα αρχή και θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να συμπλεύσουμε για ακόμη μια φορά μαζί σε αυτό το νέο ταξίδι για εμάς.

Το πάθος μας για την τέχνη και η πορεία μας

Από το 1878 η οικογένεια μας με συνέπεια και σεβασμό σε όλους εμάς που αγαπάμε την τέχνη δημιούργησε ένα από τα  πρώτα καταστήματα με χρώματα και υλικά στη Β. Ελλάδα. Με στόχο πάντα την δική σας εξυπηρέτηση διατηρούμε την οικογενειακή μας επιχείρηση ενημερωμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους τρόπους για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Από το 1970 η επιχείρηση μας αφοσιώθηκε αποκλειστικά στα υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλλά και αγιογράφους, ενώ στις αρχές του ’90 αφουγκραζόμενοι τις διεθνείς τάσεις αλλά και τις δικές σας προτιμήσεις κάναμε νέο άνοιγμα φέρνοντας τα βιτρώ στην Ελλάδα και δημιουργώντας τις πρώτες σχολές εκμάθησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το 2005 η εταιρεία μας φέρνει στην Ελλάδα και στην Ελληνική Τηλεόραση (ΕΡΤ3) τα επεισόδια του Bob Ross «Η Χαρά της Ζωγραφικής» και για πολλά χρόνια αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τα υλικά ζωγραφικής του Bob Ross.

Το 2001 δημιουργούμε το μεγαλύτερο εργαστήριο ελεύθερων σπουδών στη βόρεια Ελλάδα με τμήματα ζωγραφικής, χειροτεχνίας, πηλού, αγιογραφίας, ψηφιδωτού κ.α. ενώ σήμερα 140 χρόνια μετά είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα δηλαδή τη μετάβαση της εταιρίας Xελιδόνης  στην ψηφιακή εποχή, με τη δημιουργία ενός διαδικτυακού κόσμου αφιερωμένου στην τέχνη.

Πλέον είμαστε ακόμη πιο κοντά σας… στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας, έτοιμοι να σας προμηθεύσουμε με ο,τι δημιουργικό εργαλείο ή υλικό φανταστείτε.

Μετά από έρευνα μηνών, καταλήξαμε πως αυτό που χρειάζεστε είναι μια ισορροπία στην ποιότητα αλλά και τις προσιτές τιμές, κι έτσι έχουμε ανανεώσει τα προϊόντα μας, τους κωδικούς της αποθήκης μας αλλά και τις προσφορές μας, για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Είμαστε περήφανοι για την οικογενειακή μας επιχείρηση όπως μας την άφησαν οι πατεράδες μας και έχουμε σκοπό, όπως και ήδη πράττουμε, να διδάξουμε αυτήν την αγάπη για την τέχνη στα παιδιά μας.

Περιηγηθείτε στο νέο ψηφιακό σημείο συνάντησης της τέχνης www.helidonis.gr για να πραγματοποιήσετε άμεσα την παραγγελία σας ανάμεσα σε χιλιάδες νέα προϊόντα με αποστολή στο χώρο σας,  αλλά και να διαβάσετε το art blog μας γεμάτο με συμβουλές και άρθρα.

Μια νέα ψηφιακή εποχή για την Xελιδόνης Art & Hobby ξεκινά και σας καλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτό το νέο και συναρπαστικό ταξίδι…

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια Χελιδόνης

Share this post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *