Τα υλικά ζωγραφικής Bob Ross και πάλι στον Χελιδόνη!

Bob Ross ξανά στον Χελιδόνη

video, υλικά ζωγραφικής και τεχνικές σε μοναδικές προσφορές-

Μια ιστορία με αγάπη για την τέχνη επαναλαμβάνεται αποκλειστικά στο www.helidonis.gr. Η εταιρεία ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ ΕΠΕ ήταν αυτή που έφερε το 2005 στην Ελλάδα και στην Ελληνική Τηλεόραση (ΕΡΤ3) τα επεισόδια του Bob Ross “Η Χαρά της Ζωγραφικής” και για πολλά χρόνια αντιπροσώπευε και διέθετε στην ελληνική αγορά τα υλικά ζωγραφικής του Bob Ross.


Τώρα η ΧΕΛΙΔΟΝΗΣ Art & Hobby φέρνει και πάλι κοντά σας την αγαπημένη σειρά “Η Χαρά της Ζωγραφικής” με όλα τα επεισόδια του Bob Ross αποκλειστικά στο Eshop μας, μαζί με μια μεγάλη σειρά υλικών ζωγραφικής Bob Ross μόνο για εσάς.

Παρακολουθώντας τις τεχνικές του πολυαγαπημένου δασκάλου και ζωγράφου, στα βίντεο θα δείτε πως, ακριβώς από κάτω, βρίσκονται τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο επεισόδιο, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα άμεσης παραγγελίας σε μοναδικές τιμές, με νέα χρώματα και υλικά προσαρμοσμένα στις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί διαλέξαμε διαφορετικά υλικά;

Τα νέα υλικά που έχουμε επιλέξει είναι ωφέλιμα για εσάς, καθώς τα χρώματα που χρησιμοποιεί ο Bob Ross στις εκπομπές του (ελαιοχρώματα, λευκό υγρό και άοσμο νέφτι) είναι πιθανόν βλαβερά για την υγεία, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές της Ε.Ε, διότι περιέχουν διαλυτικά όπως νέφτι και νίτρο. Επιπλέον μυρίζουν και αντενδείκνυνται για κλειστούς χώρους, αλλεργικούς και παιδιά.

Bob Ross Στον Χελιδόνη

Ανακαλύψτε τη νέα μας σειρά υλικών ζωγραφικής Bob Ross


Η νέα μας σειρά με λάδια νερού και λευκό υγρό νερού είναι κατάλληλη για την τεχνική Bob Ross, ενώ δεν ενέχει τους παραπάνω κινδύνους. Τα λάδια νερού και το λευκό υγρό νερού έχουν τις ίδιες ιδιότητες του λαδιού, δηλαδή στεγνώνουν αργά, αλλά αραιώνονται με νερό.


Φυσικά, σας παρέχουμε και τις 13 αποχρώσεις που χρησιμοποιεί ο Bob Ross στα έργα του, οι οποίες αραιώνονται με νερό και οχι με νέφτι ή διαλυτικό, ενώ το λευκό υγρό είναι επίσης νερού. Χρησιμοποιήστε τα άφοβα, δε μυρίζουν!

   
Στο eshop μας θα βρείτε επίσης όλα τα υλικά που είναι κατάλληλα για την τεχνική Bob Ross όπως πινέλα, σπάτουλες, βεντάλιες, παλέτες  κλπ. σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.Λίγα λόγια για την τεχνική Bob Ross και τον ίδιο:
Ο
Bob Ross απευθύνεται στον καθένα που θέλει να ζωγραφίσει ένα πίνακα σε 30 λεπτά χωρίς καμία προηγούμενη γνώση ζωγραφικής. Χρησιμοποιεί την τεχνική βαφής ” πάνω σε λευκό υγρό”  wet on wet και όχι απευθείας πάνω στο μουσαμά. Με την τεχνική αυτή ο ζωγράφος προσθέτει βαφή πάνω στο υγρό χρώμα χωρίς να περιμένει να στεγνώσει κάθε στρώμα βαφής. Συνδυάζοντας την μέθοδο του λευκού υγρού με μεγάλα πινέλα, σπάτουλες και βεντάλιες κατορθώνει να ζωγραφίζει δέντρα, σύννεφα, βουνά και νερό σε λίγα δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα είναι ένας πίνακας να τελειώνει σε 30 λεπτά.    

Ήταν φυσιολάτρης και τα τοπία που ζωγραφίζει είναι συνήθως βουνά, δένδρα, λίμνες, χιόνι, ποτάμια που είναι εμπνευσμένα από την φύση. Τα χαλαρωτικά σχόλια που κάνει την ώρα που ζωγραφίζει το κάνανε γνωστό και αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Τα τηλεοπτικά επεισόδια του, έχουν γίνει επιτυχία σε όλα τα κράτη του πλανήτη για πάρα πολλά χρόνια.  

Μην χάσετε τις προσφορές στα υλικά και στα σετ για την τεχνική Bob Ross καθώς και τα πρώτα επεισόδια στο ανανεωμένο μας Eshop: www.helidonis.gr.

Share this post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *