Τρόποι αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με SPEEDEX courier. Για ογκώδη δέματα μπορεί να γίνει αποστολή με δική σας μεταφορική εταιρία, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας. Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας για την παραγγελία σας και θα έρθουμε σε άμεση επαφή μαζί σας.

Τα γραφεία της SPEEDEX εκτελούν όλες τις παραδόσεις στον χώρο σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 πμ – 17:00 μμ. Σε περίπτωση που ο εκπρόσωπος δεν καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί σας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο που μας δώσατε για την παραλαβή του δέματος σας από το κοντινότερο κατάστημα.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έως τη 1μμ, ετοιμάζονται και αποστέλλονται από εμάς ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. Για τυχόν ελλείψεις προϊόντων θα σας καλέσουμε άμεσα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν.

*Παράδοση από το κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν συνεννόησης και χωρίς να ισχύουν οι τιμές και προσφορές του e-shop μας. Αντίστοιχα όλες οι προσφορές του φυσικού καταστήματος ισχύουν μόνο για αγορές από το κατάστημα μας.